Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Φάνηκε φοβικός ο Άρης, αυτό είναι το επόμενο στοίχημα του Πάρντιου»

Ακούστε τα νέα του Άρη από τον Αλέξη Σαββόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Το δικό του σχόλιο για την επιστροφή του Άρη στις νίκες με αντίπαλο τον Ιωνικό το Σάββατο κατέθεσε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα από τα γνωστά ημίχρονα του Άρη. Παρά τις αλλαγές, ο Άρης είχε τον έλεγχο και παράλληλα ήταν φλύαρος και δεν μπορούσε να μετουσιώσει αυτή την κατοχή σε κάποια ευκαιρία. Γενικότερα ήταν νωχελικός, με ένα αργό τέμπο, και φάνηκε αρκετά φοβικός. Ήταν επηρεασμένοι με όσα είχαν γίνει με την ΑΕΚ, υπήρχε αρκετή πίεση στην ομάδα και ο Ιωνικός εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση στη στημένη μπάλα. Τραυματίστηκε και ο Μαντσίνι, υπήρξαν και αντιδράσεις από τον κόσμο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Στο β’ μέρος λειτούργησε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, υπήρξαν και κάποιες αλλαγές όπως του Ματέο που έδωσε έναν επιθετικό ρυθμό. Η αλλαγή του Κάνιας κόστισε στον Ιωνικό, υπήρξαν 2-3 καλές συνεργασίες και ήρθε η νίκη με τα γκολ του Γκρέι και του Ζερβινιό. Χρειαζόταν αυτή τη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους ο Άρης, να βρει το χρόνο να δουλέψει και να προχωρήσει για το επόμενο ματς», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Ένα στοίχημα για τον προπονητή του Άρη είναι να κάνει πιο ασφαλή την ομάδα του. Η παρουσία του Ετέμπο ήταν θετική και έδειξε έναν χαφ που ξέρει τη θέση και το ζήτημα είναι να πάρει ρυθμό, να κουμπώσει την ομάδα και να βρει ο Πάρντιου ποιον θα βάλει δίπλα του, αφού τόσο καιρό δεν έχει βρει σταθερή δυάδα στα χαφ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x