Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Ανανεώσεις, νεαροί και… ελληνικό στοιχείο η προτεραιότητα Καρυπίδη στον Άρη»

Ακούστε τα νέα του Άρη από τον Αλέξη Σαββόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Άρη, μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ενόψει της… νέας σεζόν, μετέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν, κυρίως με το ρόστερ και τις ανανεώσεις παικτών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Όπως για παράδειγμα του Ετέμπο, επίσης υπάρχουν παίκτες που έχουν μεγάλα συμβόλαια και δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα. Ο Άρης είναι σε διαδικασία λύσης συμβολαίου με τον Πάρντιου, Ζερβίνιο και Χαΐροβιτς, οι οποίοι δεν έχουν υπογράψει τη λύση των συμβολαίων τους», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Και μαζί με Μήτρογλου θα πληρώσει για παίκτες ή ανθρώπους που δεν είχαν την αντίστοιχη προσφορά στην ομάδα. Δεν μπορούν να κατανοήσουν την προσφορά του Μήτρογλου, τον οποίο είχαν ενημερώσει για την καθυστέρηση, και παρόλα αυτά δεν δέχεται να αποσύρει την καταγγελία. Ο Άρης δεν υποστεί κάποια συνέπεια, αλλά να εκπέσει η συμφωνία και να πληρώσει εφάπαξ το υπόλοιπο ποσό ή να υπάρξει νέος διακανονισμός», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x