Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Ίσως σκέφτεται το 4-4-2 για τον τελικό ο Μάντζιος, θα δούμε κάτι διαφορετικό και στα άλλα ματς του Άρη»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM στις δοκιμές που έκανε και θα συνεχίσει να κάνει ο Άκης Μάντζιος στα ματς του Άρη, εκτιμώντας πως θα γίνει κάτι ρηξικέλευθο σε αυτό με τον Παναθηναϊκό.

Στο πετυχημένο πείραμα του 4-4-2 στον Άρη και τον λόγο που οδήγησε τον Άκη Μάντζιο σε αυτό, αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

«Ο Μάντζιος έκρινε και σωστά νομίζω ότι, αν ένα παιχνίδι προσφέρεται για δοκιμές, ήταν αυτό του Άρη με την Λαμία. Από την στιγμή που είχε δύο επιθετικούς διαθέσιμους, το έκανε. Δούλεψε αρκετά καλά το 4-4-2, απλά νομίζω ότι η τελειοποίησή του χρειάζεται δουλειά, αν ήταν λίγο καλύτερη η τελική ενέργεια, ενδεχομένως να είχε τελειώσει το ματς από νωρίς. Δεν ήταν αποτυχημένο το πείραμα. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε ο σχηματισμός στο κλασικό 4-3-3 και ο Άρης καθάρισε μέσα σε πέντε λεπτά. Μπορεί να είναι μια σκέψη για τον τελικό και να για να δει κατά πόσο τα πρόσωπα αυτά μπορούν να το υποστηρίξουν. Δεν αποκλείεται και στα επόμενα παιχνίδια, να δούμε κάτι άλλο, διαφορετικό. Δεν θα το απέκλεια, να το κάνει και στο ματς με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή, για να τον μπερδέψει. Κάτι ρηξικέλευθο θα δούμε, πιστεύω», είπε σχετικά.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά στην 11άδα των «κίτρινων» για το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως αν αλλάξει κάτι θα είναι ο Μοντόγια αντί του Φεράρι στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ λογικά θα πάμε σε έναν τρίτο χαφ με τον Βερστράτε πιθανότερη επιλογή και τον Σαμόρα επίσης να διεκδικεί θέση στην επίθεση.

Ο Σαββόπουλος σημείωσε επίσης ότι πρόθεση του Μάντζιου είναι να μην πάρει κανείς παίκτης παραπάνω παιχνίδια από αυτά που έχει προγραμματιστεί, για να είναι όλοι «φρέσκοι» στον τελικό του Κυπέλλου Betsson.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x