Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Με την ίδια λογική απέναντι στην ΑΕΚ»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος αναφέρθηκε στα πλάνα του Άκη Μάντζιου για τον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Με πιο συντηρητική λογική αλλά με στόχο να συνεχίσει την καλή παράδοση που έχει φέτος απέναντι στην ΑΕΚ θα παραταχθεί ο Άρης απόψε στην OPAP Arena, όπως ανέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Άρης έχει καλές εμφανίσεις φέτος απέναντι στην ΑΕΚ και θα επιδιώξει να κάνει ακόμη μία. Ο Μάντζιος θα ακολουθήσει την ίδια λογική, με λίγο πιο σφιχτό κέντρο, πιο μαζεμένος στο γήπεδο και θα ψάξει τις ευκαιρίες του», τόνισε, ενώ για τα πλάνα της ενδεκάδας είπε:

«Αν ο προπονητής κρίνει ότι κάποιοι παίκτες χρειάζεται να αποφορτιστούν μετά από τα τρία σερί ματς, θα τους κρατήσει στον πάγκο. Υποψήφιος είναι ο Νταρίντα, που έχει βγάλει μια κόπωση, όπως και ο Οντουμπάτζο. Η απουσία του Φεράρι, όμως, που θα φέρει τον Μοντόγια αριστερά, αποδυναμώνει αυτή τη σκέψη, εκτός αν βάλει τον Φατόρε. Λείπει ο Φαμπιάνο από ένα πρόβλημα στον προσαγωγό και άρα θα παίξει ο Ρόουζ δίπλα στον Μπράμπετς στα στόπερ. Στο κέντρο υπάρχουν ο Ζουλ, ο Βερστράτε, ο Τζούρασεκ και ο Γκαρσία. Ο Φετφατζίδης έχει τις δικές του πιθανότητες να είναι στην ενδεκάδα, ενώ ο Παναγίδης διεκδικεί θέση αντί του Σαβέριο ή του Σουλεϊμάνοφ».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x