Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Μπέρδεψε τον Άρη ο Μπούργος, αναγκαίο το αποτέλεσμα με ΑΕΚ»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην αλλαγή συστήματος από τον Χερμάν Μπούργος, που περισσότερο κακό έκανε στον Άρη, ενώ τόνισε και την «υποχρέωση» για θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ.

Δύσκολα στον εαυτό του έβαλε ο Άρης μετά το 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω και της επιλογής του Χερμάν Μπούργος να αλλάξει σχηματισμό, με αποτέλεσμα να… καίγεται για αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ, όπως τόνισε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Σαββόπουλος.

«Σχεδόν δύο χρόνια ο Άρης έχει μάθει να παίζει με το ίδιο σύστημα, από το 2018 και μετά παίζει με το 4-2-3-1. Η αλλαγή συστήματος πραγματικά τον μπέρδεψε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έβγαλε εκνευρισμό και ήταν βούτυρο στο ψωμί του ΠΑΣ. Ο Σούντγκρεν δεν έπαιξε καθόλου με την Σουηδία και είναι εξοικειωμένος με το 3-5-2. Δεν του βγήκε του Μπούργος, πέταξε ένα ημίχρονο. Στο δεύτερο με την είσοδο και του Μαντσίνι ανέβηκε, αλλά πάλι η περιοχή ήταν άδεια. Είχε μεν την κατοχή αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει κάποιο φάουλ ή κόρνερ. Ξόδεψε και τα δύο πρώτα ματς στο γήπεδο του και από εκεί που, με το +6 φαινόταν να έχει το μομέντουμ, βάζει πολύ δύσκολα στον εαυτό του. Κάνει υποχρεωτική την ανάγκη για ένα αποτέλεσμα την επόμενη Κυριακή», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι περίμενε από τον Μπούργος να κρατήσει μια αλλαγή για τον Γκάμα, αφού ακόμα και στα 35 του, θα μπορούσε με μια κίνηση να αλλάξει την ροή υπέρ των «κίτρινων».

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x