Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο ο Μαντσίνι»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος σκιαγράφησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM το προφίλ του Ντάνιελ Μαντσίνι και ουσιαστικά επιβεβαίβωσε την μεταγραφή του από τον Άρη στον Παναθηναϊκό

Τα δεδομένα της αποχώρησης του Ντάνιελ Μαντσίνι από τον Άρη για τον Παναθηναϊκό, του οποίου παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

«Οι διαπραγματεύσεις ήταν πολύωρες και περιλαμβάνουν πολλά κομμάτια. Το ποσό πάει κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ, είναι κάποιες λεπτομέρειες που απομένουν, πρέπει να ενημερωθεί και η Μπορντό. Νομίζω ότι είμαι η πιο επικερδής συμφωνία που κάνει ο Άρης στα χρόνια του Καρυπίδη. Ήρθε με ελάχιστα χρήματα, δυσκολεύτηκε την πρώτη του χρονιά μέχρι να προσαρμοστεί, αλλά τα επόμενα δύο χρόνια έκανε την διαφορά. Είναι ένας παίκτης που κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο, το ήθελε και ο ίδιος να συνεργαστεί με τον Γιοβάνοβιτς, για να ανέβει επίπεδο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι οι «κίτρινοι» έχουν 3-4 περιπτώσεις στα υπόψη για τον αντικαταστάτη του Μαντσίνι και θα καταλήξουν εντός των επόμενων ημερών, σε έναν παίκτη που δεν θα είναι για τέσσερις μήνες.

Ενώ μιλώντας για το σημερινό ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό, ο Σαββόπουλος ανέφερε ότι οι εναλλακτικές του Πάρντιου στον πάγκο θα είναι λίγες, οι επιλογές για την 11άδα συγκεκριμένες και θα την αποτελούν οι Κουέστα, Οντουμπάτζιο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μαζικού, Νταρίντα, Ετέμπο, Μανού Γκαρθία, Ιτούρμπε, Ματέο και Γκρέι.

Και σημείωσε πως το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα έχει πολύ κόσμο σήμερα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x