Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Ο Άρης πληρώνει τα λάθη τα δικά του και της διαιτησίας»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος αναφέρθηκε σε λάθη του Άρη και της διαιτησίας για τον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ και όχι μόνο.

Για λάθη ατομικά από τους παίκτες του Άρη, αλλά και τη διαιτησία έκανε λόγο ο Αλέξης Σαββόπουλος, σχολιάζοντας την εμφάνιση στην ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ στην Opap Arena.

«Ο Άρης δεδομένων των προβλημάτων του στάθηκε αρκετά καλά. Πλήρωσε τα ατομικά λάθη του και στα τρία γκολ της ΑΕΚ, στην αδυναμία του να σκοράρει με τον Γκρέι να σπαταλά και πάλι μια μεγάλη ευκαιρία και στο πέναλτι που δεν δόθηκε. Ήταν πεντακάθαρη παράβαση, πέφτει με το γόνατο… καρατέκα ο Αθανασιάδης πάνω στον αντίπαλό του. Επίσης η πρώτη κίτρινη στον Ετέμπο ήταν τραβηγμένη. Ο Άρης πλήρωσε και πληρώνει τα δικά του λάθη από την αρχή της σεζόν, αλλά δυστυχώς πληρώνει και τα λάθη των διαιτητών», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Όσο για την επόμενη μέρα, που περιλαμβάνει το ματς με τον Ιωνικό το Σάββατο και προσπάθεια για ενίσχυση; «Ο Ενκουλού λογικά θα είναι διαθέσιμος, ενώ θα είναι στην αποστολή οι Καμαρά, Καμάτσο και Πάλμα, ίσως και ο Ρουπ που αποκτήθηκε. Είναι αναγκαίο να υπάρχουν επιστροφές, γιατί θα λείψει ο Ετέμπο που αποβλήθηκε, ενώ ο Πάρντιου θα αποφασίσει σε ποιο ματς θα εκτίσει ο Φαμπιάνο για τις τέσσερις κάρτες. Ο Άρης παλεύει για να αποκτήσει και έναν εξτρέμ, βρίσκεται σε συζητήσεις με μια περίπτωση ενός παίκτη που είναι σε καλή ηλικία», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x