Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Ο Άρης θα μπει με στόχο τη νίκη»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος ξεκαθάρισε πως ο Άρης θα μπει με… χίλια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Το κίνητρο για τον Άρη να μην επιτρέψει στον ΠΑΟΚ να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα μέσα στο «Βικελίδης» είναι πολύ ισχυρό, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος ενόψει του πολύ μεγάλου αποψινού ντέρμπι.

«Είναι κάτι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει, να κρίνεται ένα πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική σε ένα Άρης-ΠΑΟΚ. Εκτός όλων, για τον Άρη είναι και μια υψηλής έντασης πρόβα τζενεράλε για τον τελικό Κυπέλλου, κάτι που κρύβει κίνδυνο για τραυματισμούς. Όμως όταν υπάρχει ένα τέτοιο ντέρμπι μπροστά, παίζεις στο 100%. Ο Άρης θα μπει με στόχο να κερδίσει. Είναι ξεκάθαρο αυτό», τόνισε.

Όσο για την ενδεκάδα, είπε: «Ο Μάντζιος δεν έχει προβλήματα πλην του Βέλεθ. Έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Άλλωστε αρκετοί βασικοί, όπως ο Κουέστα, ο Οντουμπάτζο, ο Μπράμπετς και ο Ζουλ, δεν έπαιξαν την Τετάρτη. Πιστεύω πως θα ξεκινήσουν αυτοί, όπως επίσης ο Μοντόγια, ο Σουλεϊμάνοφ και ο Σαβέριο με τον Μορόν μπροστά. Έχω ένα ερωτηματικό αν θα παίξει ο Μάνου Γκαρσία ή ένας πιο ανασταλτικός μέσος όπως ο Βερστράτε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x