Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Έκλεισε στόματα ο Άρης - Ο διαιτητής ήθελε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό»

Την άποψη ότι η αντίδραση του Άρη για τη διαιτησία με τον Ολυμπιακό (την οποία χαρακτήρισε σκόπιμα ευνοϊκή για τους Πειραιώτες) βούλωσε στόματα εξέφρασε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Αλέξης Σαββόπουλος.

Στα παράπονα του Άρη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό -αλλά και στις αγωνιστικές αδυναμίες που έδειξαν οι «κίτρινοι» στον Πειραιά- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, στάθηκε στις φάσεις των δυο πέναλτι που ζήτησαν οι Θεσσαλονικείς και του φάουλ στον Ιτούρμπε στις καθυστερήσεις (αναφέροντας ότι ήταν πολύ ξεκάθαρες για να διαφύγουν της προσοχής διαιτητή και VAR).

Εξέφρασε λοιπόν την άποψη ότι -άγνωστο για ποιο λόγο- ο Μανούχος ήθελε να βοηθήσει τους γηπεδούχους και υπογράμμισε ότι η δημόσια τοποθέτηση του Άρη για τη διαιτησία μετά τη λήξη έκλεισε το στόμα όσων περίμεναν στη γωνία για να πουν ότι δεν θα αντιδράσει λόγω σχέσεων των δυο ομάδων.

Κατά τ’ άλλα, παραδέχθηκε ότι επιθετικά ο Άρης ήταν κάκιστος και δεν έφτιαξε φάσεις, τόνισε ωστόσο ότι αμυντικά (πλην του πρώτου τετάρτου στο β’ ημίχρονο) δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x