Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Ο Καρυπίδης ζήτησε εξηγήσεις από τον Μπούργος»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στον μήνα του μέλιτος που… τελείωσε για τον Χερμάν Μπούργος στον Άρη.

Το λόγο για κάποιες από τις αγωνιστικές επιλογές του Χερμάν Μπούργος ζήτησε ο Θόδωρος Καρυπίδης από τον Αργεντινό προπονητή, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

«Ο Καρυπίδης ήταν έντονα δυσαρεστημένος από κάποιες επιλογές του Μπούργος στο ματς με τον Ολυμπιακό και του ζήτησε εξηγήσεις. Έχει περάσει ο μήνας του μέλιτος και η επίτευξη του στόχου θα καθορίσει την επόμενη μέρα. Φαίνεται σαν να κλονίζεται η εμπιστοσύνη για τον προπονητή. Στο χέρι του Αργεντινού είναι να το διορθώσει και αν επιτευχθεί ο στόχος της Ευρώπης να φτιάξει την ομάδα όπως θέλει για του χρόνου. Αν χαθεί και η Ευρώπη, τότε όλα είναι στο χέρι του Καρυπίδη, γιατί το συμβόλαιο είναι για μισό συν δύο χρόνια», ανέφερε.

Όσο για τα αγωνιστικά εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα; «Ο Καμαρά επιστρέφει αλλά είναι στο όριο των τριών καρτών. Θα του γίνουν συστάσεις για να μην τιμωρηθεί και λείψει από τον τελικό των τελικών το Σάββατο με την ΑΕΚ. Λογικά και ο Σάσα θα είναι διαθέσιμος, αλλά δύσκολα θα προλάβει ο Γκάνεα και θα τρέξει ο Ρουμάνος για το επόμενο ματς. Για τον Εντιαγέ τέλειωσε η σεζόν μετά τη θλάση και πλέον υπάρχουν τρία χαφ, Ματίγια, Σάσα και Ντουκουρέ. Πιθανό να παίξουν και οι τρεις στην Τούμπα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x