Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Ο Μάντζιος θεωρεί πως τα playoffs δεν έχουν σχέση με τον τελικό - Καλός ο Άρης στο πρώτο μέρος με ΑΕΚ»

Για την εικόνα του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ και τον άχαρο ρόλο του στα playoffs μίλησε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στη συνθήκη που αντιμετωπίζει ο Άρης στη διαδικασία των playoffs, αλλά και στα δεδομένα μετά την ήττα από την ΑΕΚ αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε πως οι Θεσσαλονικείς έχουν άχαρο ρόλο σε αυτούς τους αγώνες, σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν φοβερό κίνητρο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στην κουβέντα για το αν οι συνεχόμενες ήττες θα επηρεάσουν την ομάδα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, υπογράμμισε ότι ο Άκης Μάντζιος θεωρεί ότι δεν έχουν σχέση τα playoffs με τον τελικό, τονίζοντας πως αποτελεί ερωτηματικό πώς επιδρά αυτή η συνθήκη στους παίκτες.

Όσον αφορά το ματς με την ΑΕΚ στάθηκε στην καλή εικόνα των «κίτρινων» στο πρώτο μέρος και στο νεκρό διάστημα που είχαν με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Παράλληλα, ο Αλέξης Σαββόπουλος μίλησε και για τις συζητήσεις που αναπτύχθηκαν όσον αφορά την αργοπορία των παικτών του Άρη να βγουν στο δεύτερο 45λεπτπο.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x