Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Αυτός είναι ο μεγάλος... πονοκέφαλος του Μάντζιου για τον τελικό – Θα συζητούσε για Οντουμπάτζο ο Άρης»

Τα τελευταία νέα του Άρη μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

Ο Άρης μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν πλήρως επικεντρωμένος στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Παναθηναϊκό και ο Αλέξης Σαββόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα από το «κίτρινο» στρατόπεδο.

Αναφορικά με την αγωγή κατά του Αχιλλέα Μπέου, ο ρεπόρτερ ανέφερε ότι το νομικό τμήμα του συλλόγου μελετά την υπόθεση, ενώ για τα αγωνιστικά εξήγησε ότι οι Θεσσαλονικείς μπαίνουν σε καλή κατάσταση στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Όπως είπε, ο Βέλεθ ανεβάζει ρυθμούς και φαντάζει δεδομένο πως θα είναι στην αποστολή, με τον Άκη Μάντζιο να έχει έναν μεγάλο... πονοκέφαλο στα της ενδεκάδας – τη χρησιμοποίηση του Σαμόρα ή του Σαβέριο στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Τέλος, ερωτώμενος για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Οντουμπάτζο, απάντησε πως ο Άρης συζητά για όλους τους παίκτες και από τη στιγμή που ο έμπειρος μπακ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο και δεν έχουν γίνει κουβέντες για ανανέωση, οι άνθρωποι του Άρη δεν θα ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο να συζητήσουν για την περίπτωσή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x