Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Ούτε Ναφτί, ούτε Γιαννίκης… Χρειάζεται ένα σωστό επιτελείο ο Άρης»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Άρη, Αλέξης Σαββόπουλος.

Τα τελευταία νέα του Άρη μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό και την επικείμενη λύση της συνεργασίας με τον Χερμάν Μπούργος μετέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ειλημμένη απόφαση και είναι διαδικαστικό το θέμα της αποχώρησης του Μπούργος. Για την προπονητική του επάρκεια και την διαχείριση που έκανε, υπήρχαν αμφιβολίες από την προηγούμενη σεζόν. Μετά την ανατροπή με την ΑΕΚ και τη νίκη στο Βικελίδη, έκρυψε κάτω από το χαλί τα όποια θέματα και έδωσαν στον Καρυπίδη την επιλογή να πάει με εκείνον η επόμενη σεζόν», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο αποκλεισμός από τη Μακάμπι, ήταν εκείνος που κλόνισε την εμπιστοσύνη στον προπονητή. Πέρα από την ατομική ποιότητα, δεν είδαμε από τον προπονητή κάτι από την αγωνιστική ταυτότητα. Είναι μία ομάδα αδούλευτη ο Άρης. Μετά το χθεσινό ήρθε και έδεσε για τον Θόδωρο Καρυπίδη και έλαβε την απόφαση να ολοκληρώσει τη συνεργασία με τον Μπούργος και θα πάει με τον Τόλη Τερζή για τρίτη φορά με τον ΠΑΟΚ», πρόσθεσε

Σχετικά με τους υποψήφιους για τον «κίτρινο» πάγκο, υπογράμμισε: «Ο Ναφτί κάθε χρόνο κάνει προπονητικά βήματα προς τα πάνω, αλλά δεν υπάρχει κάτι, αφού δεν πρόκειται να αφήσει τη Λεβάντε για να έρθει στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη. Ούτε Γιαννίκης δεν παίζει, αφού έχει ήδη κριθεί σε αυτό το επίπεδο. Έφυγε από τον ΠΑΣ και πήγε στην ΑΕΚ κάνοντας το άλμα σε μία μεγαλύτερη ομάδα. Τα ονόματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Για εμένα είναι πως πρέπει να εμπιστευτεί ένα προπονητικό επιτελείο και όχι μόνο έναν άνθρωπο, θέλει έναν προπονητή που να αξιοποιήσει το υλικό της ομάδας».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x