Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Πάει για μετά το Πάσχα η επιστροφή του Ρουπ - Φαβορί για Ολυμπιακό ο Σιαμπάνης»

Ακούστε τα όσα ανέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το θέμα του τραυματισμού του Λούκας Ρουπ, αλλά και τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Για τον τραυματισμό του Λούκας Ρουπ που εξελίχθηκε πιο σοβαρά από όσο αναμενόταν και την προσεχή εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό (02/04, 21:00) μίλησε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «κίτρινων» μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, ανέφερε ότι η υπόθεση του Γερμανού δεν πηγαίνει καλά και όπως όλα δείχνουν θα μείνει εκτός για τα επόμενα τρία παιχνίδια μέχρι την διακοπή του Πάσχα (έξω Ολυμπιακός, μέσα Παναθηναϊκός, έξω ΑΕΚ).

Τόνισε, ότι ο τραυματισμός αφορά τον τένοντα και για αυτό ταξίδεψε στην Γερμανία για ελέγξει την κατάσταση του ο γιατρός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Η επιστροφή του στην Ελλάδα αναμένεται την Κυριακή και θα υπάρξει ενημέρωση για το πώς κυλάει το ζήτημα που αντιμετωπίζει. Ο ρεπόρτερ του Άρη, πρόσθεσε ότι δεν τίθεται θέμα αμέλειας απλώς πίστεψε ότι μπορούσε να αντιμετωπίζει το πρόβλημα στην Ελλάδα μέσω θεραπειών, κάτι που δεν κατέστη δυνατό.

Όσον αναφορά τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει του παιχνιδιού με τους «ερυθρόλευκους» ο Αλέξης Σαββόπουλος είπε ότι ο Τόλης Τερζής περιμένει να δει το πως θα επιστρέψουν οι Μαζικού, Καμάρα και Πάλμα από τις υποχρεώσεις του με τις εθνικές τους ομάδες, ενώ θα μιλήσει μαζί τους για το αν μπορεί να τους υπολογίσει κανονικά για το βασικό σχήμα.

Τέλος, ο Μάριος Σιαμπάνης αναμένεται να είναι ο τερματοφύλακας που θα πάρει τη θεση του βασικού κάτω από τα δοκάρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» χωρίς να τίθεται θέμα τραυματισμού του Χούλιαν Κουέστα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x