Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Στοίχημα για τον Άρη να μη χαλαρώσει στα playoffs, να συνεχίσει την καλή παράδοση με ΠΑΟΚ»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το πώς προσεγγίζει ο Άρης το αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Χωρίς άγχος αλλά με κίνητρο αντιμετωπίζει ο Άρης το αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την πρεμιέρα των playoffs, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

«Ο Άρης και η Λαμία έχουν το λιγότερο άγχος από όλους. Είναι ουσιαστικό απίθανο να προλάβει την τέταρτη θέση. Έφυγε ένα τεράστιο βάρος από τις πλάτες με την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου, αλλά μέχρι τότε υπάρχουν περίπου δύο μήνες. Το θέμα είναι η συγκέντρωση της ομάδας και να μην χαλαρώσουν. Αυτό είναι το στοίχημα τώρα για τον Μάντζιο και τον Άρη, που έχει αποδείξει πως παίζει όλα τα παιχνίδια στα ίσα. Έχει δημιουργήσει μια καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια απέναντι στον ΠΑΟΚ», ανέφερε.

«Προβλήματα δεν υπάρχουν, είναι πάνοπλος ο Άρης και μετά έχει τρεις εβδομάδες διακοπή. Το τακτικό πλάνο υπαγορεύει κάποιες αλλαγές, λογικά θα πάμε σε σχήμα με τρία χαφ, Νταρίντα, Ζουλ και Βερστράτε, εκτός κι αν προτιμήσει τον Φετφατζίδη από την αρχή. Αντί του Μορόν ίσως έχει ένα προβάδισμα ο Ανσαριφάρντ για την κορυφή της επίθεσης. Ο Σαμόρα με τον Σουλεϊμάνοφ έχουν τον πρώτο λόγο για τις δύο πλευρές της επίθεσης και στην άμυνα ίσως δούμε τον Μοντόγια αντί του Φεράρι στο ένα άκρο και τον Οντουμπάτζο στο άλλο, ενώ στόπερ θα είναι ο Μπράμπετς με τον Φαμπιάνο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x