Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Τα έχει βρει με Μούτο ο Αρης, ίσως έρθει αύριο ο Ιτούρμπε»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM τα δεδομένα για τους Γιοσινόρι Μούτο και Χουάν Ιτούρμπε, ενώ μίλησε και για τη ρεβάνς του Αρη με την Αστανα.

Σε συμφωνία τόσο με τον Γιοσινόρι Μούτο οσο και με τον Χουαν Ιτούρμπε έχει ήδη έρθει ο Αρης, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος, εξηγώντας τι… αναμένουμε από εδώ και πέρα.

«Ο Μούτο θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από την Νιουκάστλ, δεν υπολογίζεται κι αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο Άρης. Σε γενικές γραμμές τα έχουν βρει, αν καταφέρει να θυμηθεί την τριετία του στην Μάιντς θα είναι πολύ χρήσιμος. Με τον Ιτούρμπε υπάρχει προφορική συμφωνία, περιμένουν στον Αρη να τους ενημερώσει αν θα έρθει αύριο να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να δει το ματς με την Αστάνα», είπε μεταξύ αλλων.

Ερωτηθείς για τον Καμαρα, ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι μπήκε σε δεύτερη μοίρα μετά το ενδιαφέρον των «κιτρίνων» για τον Μούτο, ενώ για τον

Τέλος, σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Σαββόπουλος σημείωσε ότι οι ανθρωποι του Αρη είναι επιφυλακτικοί για τον Ματέο Γκαρσία, που ίσως είναι στον παγκο. Ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Σούντγκρεν, σε αντίθεση με τον Φαμπιανο που πιθανότατα θα είναι στο βασικό σχημα κόντρα στην Αστάνα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x