Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Θα επιστρέψει για Σαμόρα το καλοκαίρι ο Άρης αν δεν γίνει τώρα - Ίσως άλλη μια κίνηση»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος ανέλυσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τα δεδομένα για την απόκτηση του Άλβαρο Σαμόρα είτε τώρα είτε το καλοκαίρι και τόνισε πως ίσως ο Άρης κινηθεί για μια ακόμα μεταγραφή, μεσοεπιθετικά.

Τα… πάντα θα κάνει ο Άρης για να πάρει τον Άλβαρο Σαμόρα σε μια από τις δύο μεταγραφικές περιόδους που έχει μπροστά του, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

«Ο Άρης ψάχνεται για τον Άλβαρο Σαμόρα στην λογική του Λουίς Πάλμα. Κατέθεσε πρόταση δανεισμού με υποχρεωτική οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι από την Ντεπορτίβο Σαπρίσα. Δεν ξέρω αν θα προλάβει ο Άρης τα χρονικά περιθώρια, την έχει ψάξει πάντως πολύ τις τελευταίες ημέρες την μεταγραφή. Ο Σαμόρα παίζει εξτρέμ κατά βάση, δεν είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα προχωρήσει, το παλεύει πάντως. Ακόμα κι αν δεν είναι γίνει τώρα, δεν θα απέκλεια να επιστρέψει το καλοκαίρι, θεωρούν ότι είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση», είπε μεταξύ άλλων.

O ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι οι «κίτρινοι» ίσως ψάξουν να κάνουν ακόμα μια κίνηση, καθώς υπάρχει κάτι από την Ισπανία, πάλι μπροστά όπου έχουν ανάγκη μεσοεπιθετικά.

Ο Σαββόπουλος κατέγραψε και την αλλαγή στόχευσης του Άρη στο κομμάτι των μεταγραφών, καθώς πλέον κοιτάζει άλλες αγορές, κυρίως από την Κεντρική Ευρώπη.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x