Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Το VAR έπρεπε να δει το αντικανονικό πλάγιο του ΠΑΟΚ - Μπλακ άουτ ο Άρης στο β' μέρος»

Ακούστε τα όσα ανέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την εντός έδρας ήττα του Άρη με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των playoff της Stoiximan Super League.

Για το αντικανονικό πλάγιο που έπρεπε να δει το VAR στη φάση του πέναλτι του ΠΑΟΚ, αλλά και για το μπλακ άουτ που έπαθε ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο, μίλησε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «κίτρινων» μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, αναφέρθηκε στο γεγονός πως τα λάθη των διαιτητών έχουν βάλει σε δεύτερη μοίρα το ποδόσφαιρό κομμάτι στο όποιο θα πρέπει να ασχολούμαστε, καθώς το πέναλτι που πήρε ο ΠΑΟΚ είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά, ενώ το VAR θα έπρεπε να γυρίσει τη φάση στο αντικανονικό πλάγιο των «ασπρόμαυρων» και να δώσει επανάληψη.

Όσον αναφορά την αγωνιστική εικόνα του Άρη, στάθηκε στο μπλακ άουτ του δεύτερου μέρους που έδωσε την δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να επιστρέψει στο παιχνίδι, αφού στο πρώτο μέρος η ομάδα του Αποστολή Τερζή έκανε την καλύτερη εμφάνιση σε ντέρμπι και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα, με τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Επίσης, μίλησε για την αδυναμία του Νταρίντα να απελευθερωθεί από την πίεση που του ασκούσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην δεξιά πλευρά με τον Οντουμπάτζο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x