Stoiximan Super League

«Σαφάρι» του Απόλλωνα στη Γερμανία για επιθετικό!

Ο Γιώργος Παράσχος και οι συνεργάτες του κοιτάζουν στην αγορά της β' κατηγορίας της Γερμανίας για τον εκλεκτό της επίθεσης, επιθυμώντας να ολοκληρώσουν την απόκτηση ενός στράικερ εντός της εβδομάδας.

Στο… ψάξιμο για επιθετικό βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης!

Ο Γιώργος Παράσχος και οι συνεργάτες του «ξεσκονίζουν» την ευρωπαϊκή αγορά του ποδοσφαίρου και αναζητούν τον παίκτη που θα τραβήξει το… κουπί στην επίθεση της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κυανόλευκοι» κοιτάζουν αρκετά στην αγορά της Γερμανίας και στην δεύτερη κατηγορία, έχοντας εντοπίσει τον εκλεκτό για την κορυφή της επίθεσης με τον οποίο έχουν υπάρξει και συζητήσεις, ενώ στα υπόψη βρίσκονται ακόμη δύο επιλογές.

Στον Απόλλωνα θέλουν να αποκτήσουν έναν επιθετικό που θα έχει ρυθμό στα πόδια του, δεν θα χρειάζεται περίοδο προσαρμογής και θα μπει κατευθείαν στα… βαθιά! Θα έχει, διαφορετικό στιλ από αυτούς που βρίσκονται τώρα στο υπάρχον ρόστερ (σσ. Ελμπάζ, Καστιγέχος), ψάχνουν δηλαδή έναν γρήγορο επιθετικό, ο οποίος θα μπορεί να παίξει με πρόσωπο προς την εστία και θα έχει το εύκολο γκολ, κάτι που λείπει από τον φετινό Απόλλωνα!

Πέραν του στράικερ αναμένεται να αποκτηθεί και ένας εσωτερικός μέσος που είναι πιθανό να προέρχεται επίσης από την αγορά του εξωτερικού.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x