Stoiximan Super League

Σάκιτς: «Είμαστε απογοητευμένοι, έχουμε κι άλλο αγώνα»

Ο Εμάνουελ Σάκιτς μίλησε μετά την ήττα του Άρη από την Αστάνα με 2-0.

Ο Άρης ηττήθηκε 2-0 από την Αστάνα και ο μπακ των «κίτρινων» Εμάνουελ Σάκιτς εμφανίστηκε απογοητευμένος ωστόσο εξέφρασε την πεποίθηση του ότι στην ρεβάνς θα τα πάνε καλύτερα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαστε απογοητευμένοι φυσικά, είχαμε μερικές καλές ευκαιρίες να πάρουμε προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο να σκοράρουμε και να αγχώσουμε τον αντίπαλο. Δεχτήκαμε γκολ από μακριά, χωρίς επιθετικούς συνδυασμούς. Όσον αφορά την ρεβάνς, αν βρούμε γρήγορα γκολ και με την βοήθεια των φιλάθλων θα πάρουμε την πρόκριση εμείς.

Είναι Conference League, υπάρχει ποιότητα. Έκαναν δυο κλασσικές ευκαιρίες και πέτυχαν το γκολ. Είχαμε και εμείς τις ευκαιρίες μας, αλλά ήμασταν άτυχοι και δεν σκοράραμε. έχουμε και άλλο αγώνα, δεν είναι συνηθισμένοι να παίζουν σε γήπεδο όπως το δικό μας ούτε με τον κόσμο μας».


Ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι η Αστάνα έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις: «Εντάξει, όταν μια ομάδα έχει 21-22 παιχνίδια έχει αυτοματισμούς. Όταν έρχεσαι από προετοιμασία είναι πιο δύσκολα τα πράγματα».

Όσον αφορά τις αντιδράσεις των παικτών του Άρη για την ήττα: «Υπήρχε θυμός και απογοήτευση στα αποδυτήρια. Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά. Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι μετά το αποτέλεσμα, αλλά έχουμε δεύτερο αγώνα και όλα μπορούν να αλλάξουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x