Stoiximan Super League

Σαμπανάτζοβιτς:«Το πιο σημαντικό είναι ότι επιστρέφουμε στο γήπεδο σιγά-σιγά θα βρούμε τη φόρμα μας»

Στην επιστροφή της ΑΕΚ στην καθημερινότητα στάθηκε ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, μέσω συνέντευξης του, ενώ αναφέρθηκε και στην πιθανή επανέναρξη της σεζόν…

Συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, με τον Βοσνιο μέσο της ΑΕΚ να μιλάει για την επιστροφή όλων στις προπονήσεις, το πως έμεινε σε… φόρμα στην διάρκεια της καραντίνας αλλά και την πιθανότητα να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σαμπανάζοβιτς:

Για την κατάσταση από εδώ και πέρα
: «Κάναμε τα τεστ για τον κορωνοϊό και ξεκινήσαμε προπονήσεις στο προπονητικό μας κέντρο. Θα κάνουμε προπονήσεις ανά γκρουπ την πρώτη βδομάδα και θα εστιάσουμε στη φυσική κατάσταση. Τις πρώτες μέρες δεν θα βγαίνουμε συχνά με την μπάλα. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι ότι επιστρέφουμε στο γήπεδο».

Για το αν κατάφερε στη διάρκεια της καραντίνας να διατηρηθεί σε φόρμα: «Ναι, ακολουθούσα συνεχώς το πρόγραμμα της ΑΕΚ και είχα την ευκαιρία επίσης να πραγματοποιήσω και κάποιες προπονήσεις online. Σίγουρα δεν μπορώ να είμαι στο επίπεδο ετοιμότητας που βρισκόμουν πριν τη διακοπή της σεζόν, κανείς δεν θα βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο, αλλά είμαι χαρούμενος με την κατάσταση στην οποία είμαι. Σιγά - σιγά θα επιστρέψουμε στη φόρμα μας».

Για την κατάσταση στην Ελλάδα και για την πιθανότητα επανέναρξης της σεζόν
: «Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση θα μπορούσε να ξεκινήσει γύρω στις 10 Ιουνίου. Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας για να είμαστε έτοιμοι ξανά. Εδώ στην Αθήνα μέχρι πριν μερικές μέρες όταν βγαίναμε από το σπίτι έπρεπε να στείλουμε μήνυμα και να ενημερώσουμε ότι πηγαίνουμε στο σουπερμάρκετ, για προπόνηση ή κάπου αλλού. Έτσι κι αλλιώς όμως είμαι κυρίως στο σπίτι ή στον κήπο μπροστά από το σπίτι μου. Έκανα προπονήσεις, παρακολουθούσα ταινίες και σειρές, έπαιζα Playstation, τα συνηθισμένα. Τώρα θα δούμε τι κατάσταση θα επικρατεί όταν επιστρέψουμε στους αγωνιστικούς χώρους. Ήδη πάντως κάνει ζέστη εδώ με θερμοκρασίες 25-26 βαθμών Κελσίου».

Για την σχέση του με τους Βράνιες και Λιβάγια
: «Πραγματοποιούσα το πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας με τους Βράνιες, Λιβάγια και Κρίστιτσιτς. Σχεδόν κάθε μέρα ήμασταν σε κοντινά γήπεδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x