Stoiximan Super League

Σαν φθινοπωρινή ταινία…

Με αέρα και ψιχάλες βροχής ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Skoda Ξάνθης, με σταθερά απόντες τους Τριάδη και Κυριακίδη. Νωρίτερα, οι Ακρίτες είδαν βίντεο, ενώ για το βράδυ έχει προγραμματιστεί δείπνο.

Φουλ πρόγραμμα «περίμενε» τους ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθης ενόψει της αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αρχικά, οι παίκτες μαζί με το τεχνικό επιτελείο των Ακριτών παρακολούθησαν βίντεο, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες επισημάνσεις πάνω σε ορισμένες φάσεις.

Μετά ακολούθησε το… κυρίως πιάτο. Η προπόνηση! Εφόσον έκαναν τις προαπαιτούμενες ασκήσεις προθέρμανσης (με αέρα και ψιλή βροχή), στην συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου χώρισε το ρόστερ του σε υποομάδες και τους έβαλε να εκτελέσουν παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Όσον αφορά στο υλικό που έχει στην διάθεση του ο τεχνικός του συλλόγου, παραμένει το ίδιο, καθώς πέρα του Παναγιώτη Τριάδη και του Δημήτρη Κυριακίδη, δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα.

Επιπλέον, η μέρα θα κλείσει με ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Skoda Ξάνθης να δειπνεί σε ταβέρνα της περιοχής το βράδυ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x