Stoiximan Super League

Σαν… Παναθηναϊκός!

Μπορεί να απέχει 11 βαθμούς από τον Ολυμπιακό και να έχει το υποπολλαπλάσιο μπάτζετ, όμως ο Παναθηναϊκός θέλει να αποδείξει πως μπορεί να κερδίσει το «αιώνιο» αντίπαλό του ΚΑΙ υπό αυτές τις συνθήκες.

Αποφασισμένοι να δείξουν πως δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τον Ολυμπιακό, τον οποίο υποδέχονται απόψε στη Λεωφόρο για τη 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, παρουσιάζονται οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Το καλοκαίρι η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου «χτίστηκε», έχοντας σε πρώτο πλάνο την ανασυγκρότηση λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στον σύλλογο και με στόχο να επιστρέψει σταδιακά στην κορυφή.

Τα ντέρμπι, όμως, είναι κάτι ξεχωριστό και όλοι θέλουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ικανοποιώντας παράλληλα τους οπαδούς με την απόδοσή τους και τα αποτελέσματα.

Αυτό θέλουν να κάνουν σήμερα και οι «πράσινοι», να επικρατήσουν των Πειραιωτών, παίρνοντας μία μεγάλη νίκη που θα δώσει ώθηση σε μία ομάδα που το μέλλον της ανήκει, λόγω του νεαρού της ηλικίας του ρόστερ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Αναστασίου σκοπεύει να ξεκινήσει με επιθετικές διαθέσεις την ομάδα του, χρησιμοποιώντας δύο επιθετικούς και να έχει ένα «ενισχυμένο» κέντρο.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο, με τους – δεξιά προς αριστερά – Μαρινάκη, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ και Νάνο – στην άμυνα. Ως «κόφτης» θα αγωνιστεί ο Μέντες, έχοντας ως εσωτερικούς χαφ τους Λαγό και Ζέκα.

Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Πράνιτς και το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μπεργκ, Φιγκερόα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Κλωναρίδης, Καρέλης και Ταμπάκης.

Προϊστορία

Σε 54 αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, υπάρχει απόλυτη ισορροπία: κάθε «αιώνιος» έχει από 15 νίκες και 24 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Τα πέντε τελευταία ματς: Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

09/12/12 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-2 (17' Μαυρίας, 67' Τοτσέ - 22', 34' Τζεμπούρ)
18/03/12 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-1 (51' Αμπντούν)
30/10/10 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1 (57', 63' Σισέ - 37' Μιραλάς)
21/03/10 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-1 (68΄ Ντάρμπισιρ)
09/11/08 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x