Η βαριά ήττα με 4-0 από τον Ατρόμητο στις Σέρρες άφησε έντονο αποτύπωμα στον Πανσερραϊκό, με τον προπονητή Ζεράρ Σαραγόσα να στέκεται με ειλικρίνεια απέναντι στο αποτέλεσμα.
Αναλαμβάνοντας την ευθύνη, ο ίδιος υπογράμμισε τα λάθη στη διαχείριση και την ανεπαρκή προετοιμασία της ομάδας, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα αφύπνισης ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Παρά την απογοήτευση, δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει τη στήριξη των φιλάθλων, τονίζοντας πως η ομάδα καλείται να αφήσει πίσω της την ήττα και να επικεντρωθεί άμεσα στην επόμενη πρόκληση.
«Η ευθύνη είναι δική μου γιατί φαίνεται ότι δεν κατάφερα να δώσω στους παίκτες μου να καταλάβουν τη σημαντικότητα του αγώνα και δεν έγινε και σωστή διαχείριση των ποδοσφαιριστών.
Το σημερινό παιχνίδι είναι ένα καμπανάκι για μας και για τη δύσκολη συνέχεια, ενώ θεωρώ ότι και η ομοσπονδία έχει τις δικές της ευθύνες, καθώς μας υποχρεώνει να παίζουμε τόσους πολλούς αγώνες σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
Το αποτέλεσμα είναι κακό για μας, πρέπει να γυρίσουμε σελίδα γρήγορα και να προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι. Οι οπαδοί μας είναι απίστευτοι και είναι πάντα στο πλευρό μας ανεξαρτήτου αποτελέσματος», είπε αναλυτικά.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






