Stoiximan Super League

«Σάρωσε» την Κ20 ο Ηρακλής

Το «κενό» του σαββατοκύριακου εκμεταλλεύτηκαν στο φιλικό απέναντι στην Κ20 οι παίκτες του Ηρακλή, οι οποίοι επικράτησαν 6-1. Έπαιξε και ο Σάτο με τους «μικρούς».
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την ευκαιρία να μείνουν σε φόρμα και αγωνιστικό ρυθμό είχαν οι παίκτες του Ηρακλή το Σάββατο. Ο Νίκος Παπαδόπουλος είδε την ομάδα του να επικρατεί άνετα 6-1 απέναντι στην Κ20 στο οικογενειακό διπλό που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.


Το σκορ άνοιξε ο Περόνε (44’) και στη συνέχεια ο Πασάς (46’) διπλασίασε τα τέρματα των «μεγάλων». Δύο γκολ μέσα σε δέκα λεπτά σημείωσε ο Λεοζίνιο (71’ και 81’) ενώ δίχτυα βρήκαν και οι Τσιλιανίδης (84’) και Μπουλούτ 86’). Το γκολ της τιμής για τους «μικρούς» πέτυχε στο 23’ ο Ρότας. Με την Κ20 αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και ο Σάτο, ο οποίος δοκιμάζεται στην ομάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν: Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Τσότρας, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Ζαμπάζης, Αμαραντίδης, Περόνε, Ρομάνο, Πασάς.

Στο β’ μέρος οι: Περνίς, Κάσσος, Καραγκούνης, Τσότρας, Στάμου, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Κυριακίδης, Μπουλούτ, Λεοζίνιο, Τσιλιανίδης, Ρότας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x