Stoiximan Super League

Σάστρε: «Νιώθω καλά που ήρθα στον ΠΑΟΚ»

Την ικανοποίησή του που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Ζοάν Σάστρε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Βόλο και το γκολ που σημείωσε.

Ο Ζοάν Σάστρε τόνισε πως είναι εντυπωσιακό να ντεμπουτάρει με γκολ, έδωσε σύνθημα για το ματς με την ΑΕΚ στο Κύπελλο και χάρηκε για την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι νέοι του συμπαίκτες.

Αναλυτικά:

Για το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ: «Νιώθω πολύ καλά που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ και πολύ καλά που στο πρώτο μου παιχνίδι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, γιατί μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο ματς με την ΑΕΚ στην Αθήνα».

Για το γκολ στο ντεμπούτο του: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη της ομάδας και με το γκολ μου. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να συνεχίσουμε, είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου και το γκολ που σημείωσα. Είμαι ένας τύπος ποδοσφαιριστή που προσπαθώ να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για το πως τον υποδέχτηκαν οι συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ. Η πόλη είναι πολύ όμορφη, προέρχομαι από τη Μαγιόρκα, που ο καιρός είναι ο ίδιος, και μου αρέσει πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x