Stoiximan Super League

Σαχαμπό: «Να κερδίσουμε τίτλους και να παίξουμε στο Champions League»

Ο Χακίμ Σαχαμπό υπέγραψε έως το 2029 με την ΑΕΚ και στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε τη χαρά του, μίλησε για τίτλους, Champions League και την ανυπομονησία του να ζήσει την ατμόσφαιρα των οπαδών.

Ο Χακίμ Σαχαμπό αποτελεί πλέον και επίσημα νέο μέλος της ΑΕΚ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2029. Ο 20χρονος μέσος, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της «Ένωσης», δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του, τονίζοντας πως έρχεται με φιλοδοξίες και ξεκάθαρους στόχους.

Ο νεαρός Γάλλος μίλησε για την επιθυμία του να διεκδικήσει τίτλους με την ΑΕΚ και να ζήσει τη συμμετοχή στο Champions League, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα και στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας, την οποία ανυπομονεί να βιώσει από κοντά.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Τα συναισθήματά μου είναι απίστευτα. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων. Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Θέλω να κερδίσω τα πάντα με την ΑΕΚ: Κάθε παιχνίδι, τίτλους και φυσικά να παίξουμε στο Champions League.

Έχω δει τους οπαδούς μας σε βίντεο και η ατμόσφαιρα είναι τρομερή. Ελπίζω να τους συναντήσω σύντομα στο γήπεδο. Πάμε ΑΕΚ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x