Stoiximan Super League

Σάχοφ: «Σέβομαι τον ΠΑΟΚ, αλλά είμαι επαγγελματίας»

Ο Εβγέν Σάχοφ μίλησε για το παράξενο συναίσθημα μετά το 2-2 της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και το γκολ του απέναντι στην παλιά του ομάδα.

Για τα ιδιαίτερα συναισθήματά του μετά το γκολ που πέτυχε κατά του ΠΑΟΚ στο 2-2 της ΑΕΚ στην Τούμπα μίλησε ο Εβγέν Σάχοφ.

«Ένιωσα λίγο παράξενα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έπαιζα τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ και τώρα επέστρεψα με άλλη ομάδα. Χαίρομαι που σκόραρα και βοήθησα την ομάδα μου, αλλά μέχρι εκεί. Συνεχίζουμε. Σέβομαι την ομάδα που έπαιζα για τρία χρόνια και δεν πανηγύρισα. Όμως είμαι επαγγελματίας και όταν μου ήρθε μια ευκαιρία την αξιοποίησα και προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα που ανήκω τώρα. Μπορούσαμε να κερδίσουμε, το θέλαμε πολύ, αλλά το να μιλάμε τώρα γι’ αυτό δεν έχει νόημα. Πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς», ανέφερε στη Nova.

Μιλώντας για το 0-1, είπε: «Το γκολ ανήκει πάνω από 50% στον Γκαρσία, έκανε φοβερή ενέργεια και εξαιρετικό γύρισμα. Τον ευχαριστώ (γέλια). Το ματς είχε πολλή προσοχή και από τις δύο ομάδες, δεν ήθελαν να ρισκάρουν, ήταν ένα ντέρμπι».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δέχτηκε γκολ από στημένες φάσεις είπε: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός σε αυτό το κομμάτι και το είχαμε πει πριν το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε στο κομμάτι αυτό. Πρέπει να το διορθώσουμε όλοι μαζί».

Όσο για το πώς τον υποδέχτηκαν οι πρώην συμπαίκτες του, είπε: «Είμαστε φίλοι και έχουμε ακόμη επαφή. Με τον Βαρέλα ήμασταν συγκάτοικοι και μιλήσαμε για διάφορα. Τίποτα το ιδιαίτερο, είναι μια φυσιολογική σχέση».

Τέλος για τις πληροφορίες πως ο Όλεγκ Νταντσένκο, ένας συμπατριώτες του, έρχεται στην ΑΕΚ είπε: «Ίσως είναι φήμες, όταν θα έρθει θα μπορώ να πω κι εγώ κάτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x