Stoiximan Super League

Σβαμπ: «Δεν πατήσαμε περιοχή, γυρνούσαμε την μπάλα αλλά δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες»

Οι δηλώσεις του Στέφαν Σβαμπ μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη στο «Βικελίδης».

Σε ανώμαλη προσγείωση υποχρέωσε ο Άρης τον ΠΑΟΚ! Με γκολ των Σουλεϊμάνοφ και Σαβέριο, οι «κίτρινοι» επικράτησαν 2-1 του «δικεφάλου» στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και τον γκρέμισαν από την κορυφή.

Μετά το ματς, ο Στέφαν Σβαμπ στάθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που έκανε ο «δικέφαλος του βορρά», τονίζοντας ωστόσο πως δεν μπορούσε να δημιουργήσει απειλητικές φάσεις για την εστία του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Δεν πατήσαμε περιοχή, γυρνούσαμε την μπάλα στις πλευρές και δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν πατήσαμε στις , επικίνδυνες ζώνες του Άρη, ωστόσο καταφέραμε στο 20λεπτο να μειώσουμε, ψάξαμε την ισοφάριση δεν τα παρατήσαμε παλέψαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το παιχνίδι χάθηκε στο 45-60 εκεί όπου σκόραρε ο Άρης και στο τέλος δεν πήραμε τίποτα.

Δεν είχαμε την ενέργεια να πατήσουμε στις επικίνδυνές ζώνες και να απειλήσουμε έντονα, ο Άρης δεν μας έδωσε χώρους και γι' αυτό χάσαμε. Φυσικά θέλουμε να είμαστε στην πρώτη και να πάρουμε το πρωτάθλημα, τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς.

Έχουμε την εμπειρία με τα συνεχόμενα παιχνίδια, πρέπει να πιέσουμε τους εαυτούς μας, θα πρέπει να είμαστε κοντά στην βαθμολογία, ξέρουμε πως πρέπει να δουλέψουμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x