Το πώς έχει η κατάσταση στην Ελλάδα λόγω κορωνοϊού περιέγραψε ο Στέφαν Σβαμπ σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Αυστρίας.
«Εδώ η καραντίνα είναι περισσότερο αυστηρή από ότι στην Αυστρία. Αν βγεις από το σπίτι πρέπει να αναφέρει το λόγο της εξόδου στις αρχές με sms. Τίποτα δεν λειτουργεί μετά τις 9.00μ.μ και την ημέρα των αγώνων πρέπει να έχουμε τις βεβαιώσεις και τα αποτέλεσμα των τεστ που κάνουμε», ανέφερε ο άσος του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
«Υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές στη θέση που αγωνίζομαι. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι είναι δυνατό για να κερδίσω μια ευκαιρία ώστε ο κόσμος να μην με ψάχνει», τόνισε.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






