Stoiximan Super League

Σε απόσταση βολής!

Στους δύο βαθμούς η διαφορά του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό και τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με αποτέλεσμα την ανάταση του ηθικού στο «Δικέφαλο».

Τα χαμόγελα από χθες στην Τούμπα είναι σαφώς πιο πλατιά! Ο ΠΑΟΚ πήρε μια σημαντική νίκη απέναντι στην SKODA Ξάνθη και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Παναθηναϊκού το Σάββατο είδε τη μεταξύ τους διαφορά να πέφτει στους δύο βαθμούς.

Μια διαφορά η οποία φέρνει τον «Δικέφαλο του Βορρά» σε απόσταση βολής από τους πράσινους και φέρνει ένα κύμα αισιοδοξίας για τη συνέχεια και στα πλέι-οφ.

Το κλίμα στην ομάδα είναι σαφώς καλύτερο και όλοι προσπαθούν να συγκεντρωθούν στις υποχρεώσεις της ομάδας καθώς θέλουν να εκμεταλλευτούν κάποιο νέο ενδεχόμενο στραβοπάτημα των πράσινων.

Ωστόσο στην προσπάθεια αυτή υπάρχουν προβλήματα… Προβλήματα τραυματισμών και ενδεχόμενων απουσιών. Ο Τζιόλης «έβγαλε» και πάλι πρόβλημα στους προσαγωγούς, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Νομπόα ο οποίος λόγω Κόπα Αμέρικα θα απουσιάζει με την εθνική ομάδα του Ισημερινού.

Αυτά τα προβλήματα καλείται να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Γεωργιάδης και οι συνεργάτες του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x