Stoiximan Super League

Σε Μπεργκ και Στοχ τα βραβεία

Ο Μάρκους Μπέργκ του Παναθηναϊκού (MVP) και ο Μίροσλαβ Στοχ (Best Goal) κατέκτησαν τα βραβεία της 30ής αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ.

Τον τίτλο του κορυφαίου για τρίτη φορά τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές κατέκτησε ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε MVP και της 30ης αγωνιστικής με ποσοστό 51,35%, αφού με τα δύο γκολ που πέτυχε, συνέβαλλε τα μέγιστα στη νίκη των «πράσινων» επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 3-1.

Το βραβείο του Best Goal «κατέληξε» στον Μίροσλαβ Στοχ, για το τέρμα που πέτυχε στην νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1.

Αναλυτικά:

Η Super League ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA, ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των υπηρεσιών MVP και Best Goal για την 30ή αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ:

• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP

Μάρκους Μπέργκ (Παναθηναϊκός) 51,35%

Παναγιώτης Τριάδης (SKODA Ξάνθη) 32,71%

Νέλσον Βαλντέζ (Ολυμπιακός) 15,94%


• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal

Μίροσλαβ Στοχ (Π.Α.Ο.Κ.) 56,19%

Άντι Λίλα (ΠΑΣ Γιάννινα) 35,65%

Ντάρεν Αμπρόουζ (Απόλλων) 8,16%

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x