Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Σε προχωρημένες συζητήσεις για δεύτερο στόπερ και σέντερ φορ ο Ολυμπιακός»

Στην αποκάλυψη πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για άλλες δύο μεταγραφές, ενός στόπερ και ενός επιθετικού, προχώρησε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Άλλες δύο μεταγραφές φαίνεται πως έχει στα σκαριά ο Ολυμπιακός, αφού ο Κώστας Νικολακόπουλος αποκάλυψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως οι Πειραιώτες είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για έναν ακόμη στόπερ και έναν σέντερ φορ!

«Από τον Ολυμπιακό περιμένουμε να ολοκληρωθεί και τυπικά σήμερα η μεταγραφή του Φρέιρε, για μονοετή δανεισμό με οψιόν αγοράς, για να ενταχθεί και επίσημα στην ομάδα. Περιμένουμε άλλες δύο μεταγραφές. Οι πληροφορίες λένε πως έχει βρει άλλον έναν στόπερ και έναν σέντερ φορ, προχωρώντας μαζί τους τις επαφές», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εικάζουμε πως μπορεί να είναι ο Ντουάρτε για το κέντρο της άμυνας και για την επίθεση ο Μάρκος Αντρέ της Βαλένθια. Οι δύο παίκτες αυτοί είναι πραγματικά στο στόχατρο, όμως δεν μπορώ να επιβεβαιώσω πως αυτοί είναι που μιλάει ο Ολυμπιακός».

Παράλληλα, μετέφερε την πληροφορία πως η Οσέρ έχει καταθέσει πρόταση δανεισμού στον Ολυμπιακό για τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x