Stoiximan Super League

Σε ρυθμούς Τρίπολης

Ο Παναθηναϊκός έδειξε στο Αγρίνιο ότι κανείς δεν πρέπει να τον ξεγράφει για τον τίτλο και τώρα στρέφεται στη νέα δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Μέσα ο Ατζαγκούν.

Ο Παναθηναϊκός κρατά την ελκυστική εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά δεν έχει χρόνο για ξεκούραση. Ακολουθεί νέα δύσκολη «αποστολή», αυτή τη φορά στην έδρα του Αστέρα.

Σήμερα το πρωί ο Γιάννης Αναστασίου και οι παίκτες του συγκεντρώθηκαν στο Κορωπί, με τον Ατζαγκούν να τίθεται στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού και να θέτει υποψηφιότητα για να συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη.

Αποθεραπεία έκαναν όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι, ενώ για τους υπόλοιπους παίκτες το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα στο ξεκίνημα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες και τέλος οικογενειακό δίτερμα. Ο Πράνιτς απουσίασε με άδεια για προσωπικούς λόγους, ενώ ο Σπυρόπουλος συνέχισε την θεραπεία του.

Οι «πράσινοι» θα προπονηθούν ξανά στις 15:00.

* Στο αθλητικό κέντρο ξεναγήθηκαν παιδιά από το Αρσάκειο, ενώ είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τους παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x