Stoiximan Super League

Σεμέδο: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού»

Χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του δήλωσε ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι αγωνίζεται πλέον στον Ολυμπιακό, με δηλώσεις που έκανε λίγο μετά το τέλος του φιλικού (2-2) κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά, στο οποίο έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που φοράω αυτή τη φανέλα. Που φόρεσα την εμφάνιση του Ολυμπιακού σε αυτόν τον αγώνα. Το σημαντικό είναι να βρούμε τους ρυθμούς μας στην προετοιμασία, οπότε δεν έχει μεγάλη σημασία αυτό το παιχνίδι, αλλά να βρω τους ρυθμούς μου», τόνισε ο Πορτογάλος στόπερ στο One Channel.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x