Stoiximan Super League

Σενάριο για επιστροφή Στοχ στον ΠΑΟΚ

Στην Τουρκία γίνεται λόγος για πιθανή επιστροφή του Μίροσλαβ Στοχ στον ΠΑΟΚ ώστε να καλυφθεί το κενό από τη διαφαινόμενη πώληση του Γκάρι Ροντρίγκες.

Ένα όνομα που φαίνεται να παίζει δυνατή για αντι-Ροντρίγκες στον ΠΑΟΚ είναι του Μίροσλαβ Στοχ που φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα τη σεζόν 2013-14, αγωνιζόμενος στον «δικέφαλο του Βορρά» ως δανεικός από τη Φενέρμπαχτσε.

Αυτό αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα sporx.com και ο Σλοβάκος εξτρέμ φέρεται να είναι εναλλακτική επιλογή στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός δεν είναι ούτε φέτος στα βασικά πλάνα της «Φενέρ» και μετράει μόλις πέντε συμμετοχές (οι δυο ως βασικός) στη σεζόν και είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσει από αυτήν και ενώ το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2018.

inner

Ψηλά στη λίστα είναι και ο Λεονάρντο της Παρτιζάν και σύμφωνα με τα Μέσα της Τουρκίας οι δύο σύλλογοι είναι σε διαπραγματεύσεις.

Ένα στοιχείο που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι ότι ο Γιώργος Σαββίδης πόσταρε την Τετάρτη στο Instagram, το προ τριετίας γκολ του Σλοβάκου επί της Σάλκε. Μπορεί, βέβαια, αυτό να σχετίζεται με το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Φεβρουάριο για το Europa League ή μήπως όχι;

Who remembers ? Looking forward for this game

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης @georgiss.s στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x