Stoiximan Super League

Σενάριο και για Λούις Πέρεθ στην ΑΕΚ

Ένα ακόμα όνομα στους υποψήφιους για τη θέση του δεξιού μπακ στην ΑΕΚ προσέθεσε ισπανικό δημοσίευμα.

Αδιάκοπα συνεχίζονται τα μεταγραφικά σενάρια με επίκεντρο την ΑΕΚ στην Ισπανία.

Μετά τη φημολογία περί ενδιαφέροντος για τον Αλβάρο Μπενίτο, η «Ένωση» συνδέεται με το όνομα ενός ακόμα δεξιού μπακ από την Ιβηρική.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα «Dia» αναφέρεται στον 24χρονο αμυντικό της Τενερίφης, Λουίς Πέρεθ, σημειώνοντας ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα μπορούσαν να αποτελέσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μένει να φανεί λοιπόν αν η συγκεκριμένη περίπτωση είναι εισήγηση του Μανόλο Χιμένεθ ή αν θα εξεταστεί και από τον Μιγκέλ Καρντόσο.

inner

Τελικός Γιουρόπα Λιγκ: Σούπερ απόδοση* σε Αζάρ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Τσέλσι & Ομπαμεγιάνγκ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Άρσεναλ! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x