Stoiximan Super League

ΣΦ ΠΑΟΚ: «Θα ακολουθούμε πίστα την ομάδα μας όπου και αν αυτή βρίσκεται»

Μια μια ξεκάθαρη ανακοίνωση, οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων του ΠΑΟΚ, ξεκαθάρισαν πως θα ακολουθήσουν την ομάδα τους σε όλα τα εκτός έδρας ματς, αφήνοντας φυσικά αιχμές για την απαγόρευση μετακινήσεων.

«Οπλισμένοι» μόνο με το πάθος και τη φωνή τους θα είναι οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ όπως ξεκαθάρισαν σε ανακοίνωσή τους, επισημαίνοντας ότι θα ακολουθήσουν την ομάδα τους σε όλα τα εκτός έδρας ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ΣΦ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Με την αρχή της καινούργιας ποδοσφαιρικής χρονιάς θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε και να υπενθυμίσουμε τη θέση μας.

Μετά τα θλιβερά γεγονότα και τον θάνατο του Άλκη, και επειδή έμπρακτα δεν θέλουμε να ξαναϋπάρξει ούτε Άλκης, ούτε Μπλιώνας, ούτε Τόσκο, ούτε Νάσος, ούτε Φιλόπουλος, και η μαύρη λίστα πάει, θέλουμε ανοιχτά, επίσημα και με πλήρη υπευθυνότητα να δηλώσουμε προς όλους τους οπαδούς και φιλάθλους όλων των ομάδων ότι με τη νέα Ποδοσφαιρική χρονιά εμείς οι οπαδοί και φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα ακολουθούμε πίστα την ομάδα μας όπου και αν αυτή βρίσκεται και θα δηλώνουμε παρών, οπλισμένοι (μόνο με το πάθος μας, τη φωνή μας και με χέρια καθαρά).

Μακάρι αυτή η ανακοίνωση να έχει απήχηση και στους υπόλοιπους οπαδούς και φιλάθλους όλων των ομάδων και ελπίζουμε να ανταποκριθείτε αναλόγως. Καλή ποδοσφαιρική σεζόν, ας κερδίσει ο καλύτερος!

Μετά τιμής,

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x