Stoiximan Super League

Σφιντέρσκι: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε με ΑΕΚ-Μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα»

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι δήλωσε πανέτοιμος για νίκη με τον ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ.

Αποφασισμένος για νίκη στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν δήλωσε ο Κάρολ Σφιντέρσκι εν όψει του αποψινού αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, ενώ υποσχέθηκε πως η ομάδα του θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, ο Πολωνός φορ μίλησε στη Nova για:

-το πώς αισθάνεται: «Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα. Η αρχή της σεζόν ήταν δύσκολη για μένα γιατί είχα κορωνοϊό στην προετοιμασία. Το καλοκαίρι δεν ήταν εύκολο, αλλά είχα χρόνο να ξεκουραστώ μετά το Euro. Τώρα είμαι καλά και μπορώ να παίξω κάθε τρεις μέρες όπως όλοι».

-την παρουσία του στο Euro: «Ήταν σημαντικό για μένα. Έπαιξε δύο ματς στην ενδεκάδα και ήταν κάτι φανταστικό για μένα. Δεν το περίμενα. Πήγα και ήμουν σημαντικός παίκτης. Ίσως να μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Νιώθω πολύ καλύτερα και ήταν εξαιρετικό για μένα που έπαιξα δίπλα στον καλύτερο επιθετικό του κόσμου. Αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα και σου ανεβάζει την αξία».

-την κουβέντα του με τον Λεβαντόφσκι: «Την προηγούμενη φορά που πήγα στην εθνική, το Σεπτέμβριο, με ρώτησε ο Λεβαντόφσκι γιατί δεν είχε αρχίσει τότε το πρωτάθλημα. Ήταν κάτι που μου έκανε εντύπωση, γιατί δείχνει ότι έψαξε και για μένα και το πρωτάθλημα».

-το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στη σεζόν: «Θέλαμε να αρχίσουμε καλύτερα, αλλά ήρθε η ήττα από τον ΠΑΣ. Είμαστε νέα ομάδα, με νέο προπονητή και φτιάχνουμε ένα νέο σύνολο. Τώρα όμως έχουμε τρεις σερί νίκες και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

-τις διαφορές της ομάδας σε σχέση με πέρσι: «Έχουμε νέους παίκτες, νέα διάταξη και πιστεύω πως χρειάζεται λίγος χρόνος για την προσαρμογή. Είμαι βέβαιος πως θα παλέψουμε ως το τέλος για το πρωτάθλημα».

-την επιστροφή του Άκπομ: «Χάρηκα που γύρισε. Έχουμε ξαναπαίξει, κάποιες φορές και μαζί. Ο Νέλσον τραυματίστηκε και περίμενα πως θα έρθει ένας νέος επιθετικός. Ο Τσούμπα ήρθε, χαίρομαι και είμαι βέβαιος πως θα πετύχουμε πολλά γκολ για τον ΠΑΟΚ».

-την παρουσία του κόσμου: «Χαίρομαι που θα παίξουμε με τον κόσμο μας. Είναι φανταστικό να παίζεις με φιλάθλους στην Τούμπα, πάντα έρχονται και μας βοηθούν. Θα το κάνουν και τώρα, αν και κάποιες θύρες θα είναι αναγκαστικά κλειστές».

-το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Θα είναι δύσκολο, όπως κάθε ματς με την ΑΕΚ. Είναι το πρώτο ντέρμπι, πρέπει να παλέψουμε, αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τη νίκη κι ελπίζω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x