Stoiximan Super League

Σίγουρος για δικαίωση του Άρη ο Καρυπίδης

Η κουβέντα που είχε ο πρόεδρος του Άρη με τον Άγγελο Χαριστέα στην τετράωρη σύσκεψη.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την «επόμενη μέρα» του Άρη συζήτησαν στην τετράωρη σύσκεψη που είχαν ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Άγγελος Χαριστέας. Η συζήτηση των δύο ανδρών άρχισε με το θέμα της ποινής της FIFA με την απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους.

Ο κ. Καρυπίδης εμφανίστηκε ξανά αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύσεις και οι Θεσσαλονικείς θα καταφέρουν να προχωρήσουν σε προσθήκες στο υπάρχον ρόστερ τους.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ υπογράμμισε ότι «το δίκιο είναι με το μέρος μας, θα δικαιωθούμε στο CAS και μετά θα πρέπει να μας δικαιώσει και η FIFA» και ανέφερε ότι το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει μέσα στο καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, η κουβέντα πήγε στην παραμονή του Μίχαελ Ένινγκ, καθώς απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να πέσουν οι υπογραφές. Ο Χαριστέας εξασφάλισε το «Ο.Κ.» του προέδρου ώστε να προχωρήσει τις σχετικές επαφές και ίσως αύριο – μεθαύριο να σημειωθούν εξελίξεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x