Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Σημαντικό τεστ για Παναθηναϊκό, ενώ περιμένει ενίσχυση»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Διονύσης Δεσύλλας.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, με αφορμή το σημερινό φιλικό με την Λεβερκούζεν μετέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Περιμένουμε Μάγκνουσον και περιμένουμε να δούμε πώς θα σταθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Λεβερκούζεν, η οποία τερμάτισε τρίτη στο γερμανικό πρωτάθλημα και θα παίξει στο Champions League. Πίσω από Μπάγερν και Ντόρτμουντ, τερμάτισε τρίτη, δεν είναι και λίγο αυτό. Έχει δώσει ένα φιλικό η Λεβερκούζεν και ξεκινάει στις 30/7 για το Κύπελλο Γερμανίας τις επόμενες υποχρεώσεις της.

Είναι μία πολύ καλή ομάδα, αν και έχασε τον βασικό σέντερ φορ της και πήρε το παιδί-θαύμα, Άνταμ Χλόζεκ. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός το βλέπει σαν ένα πάρα πολύ δυνατό τεστ, αφού την Τρίτη επιστρέφει στην Αθήνα και να δούμε πώς θα παρουσιαστεί, ενώ παράλληλα περιμένει τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις
», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Έχει πάρει καλό βαθμό, αλλά ο Παναθηναϊκός από τη μέση και μπροστά θα είναι διαφορετικός με τους Αϊτόρ και Παλάσιος ως βασικούς. Περιμένουμε τις μεταγραφικές που έχει καθυστερήσει, που είναι κάτι που το ξέραμε και ο προπονητής μας είχε προϊδέασαει. Δεν έχουν προχωρήσει κάποιες περιπτώσεις που είχαν απασχολήσει, όμως μέσα στις επόμενες ώρες ίσως ο Παναθηναϊκός να κάνει άλλη μία μεταγραφή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x