Stoiximan Super League

Σιμόες: «Αφιερώνω τη νίκη στον Γαλανόπουλο»

Μήνυμα στήριξης στον Κώστα Γαλανόπουλο, με αφορμή τη νίκη της ΑΕΚ στο Αγρίνιο, έστειλε ο Αντρέ Σιμόες.

Τη συμπαράσταση τη δική του, αλλά και ολόκληρης της ΑΕΚ στον Κώστα Γαλανόπουλο, θέλησε να δείξει ο Αντρέ Σιμόες. Μετά την επικράτηση της «Ένωσης» επί του Παναιτωλικού, ο Πορτογάλος μέσος δεν ξέχασε τον συμπαίκτη του (που ταλαιπωρείται καιρό από τραυματισμό και πρόκειται να ξαναμπεί στο χειρουργείο).

Αφού αναφέρθηκε λοιπόν στη σημασία του διπλού και δήλωσε χαρούμενος για τη δική του επιστροφή, αφιέρωσε τη νίκη στον νεαρό χαφ.

Αναλυτικά είπε ο Σιμόες:

«Είναι μια σημαντική εκτός έδρας νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Μπορεί να προηγηθήκαμε με διαφορά δυο γκολ, αρκετά νωρίς, αλλά πάντα έχει σημασία πως τελειώνει κάθε παιχνίδι.

Είναι πολύ πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και από το προβάδισμα των τριών γκολ, η ΑΕΚ πήρε μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας εκτός έδρας. Και σήμερα ο Παναιτωλικός μείωσε στο ένα γκολ, αλλά είχαμε την απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση και δεν δώσαμε άλλα δικαιώματα.

Προσωπικά, προερχόμουν από τραυματισμό και ήταν η σημαντικό για εμένα, γιατί ένιωθα εκτός ομάδας. Θα χρειαστεί χρόνος για να υπάρξει ομοιογένεια από τους παλιότερους και τους νέους παίκτες.

Γι’ αυτόν τον λόγο, υπάρχουν κενά στην απόδοση μας, αλλά είμαστε στον σωστό δρόμο. Αφιερώνω την νίκη στον συμπαίκτη μου, Κώστα Γαλανόπουλο που είναι τραυματίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x