Αντίστροφα για τη μέρα που θα μπορούν ν’ αγωνιστούν στο νέο γήπεδο μετρούν όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ, όπως ανέφερε ο Αντρέ Σιμόες.
«Νομίζω πως είναι ένα όνειρο για όλους τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ η “OPAP ARENA”, είναι πλέον το σπίτι της.
Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να βρίσκομαι στην ομάδα. Βλέπω όλη την εξέλιξη από το μηδέν, μέχρι που μπορεί να φθάσει η ομάδα. Εγώ προσωπικά προσπαθώ να μπω στο νέο γήπεδο, όπως όλοι οι συμπαίκτες μου. Νιώθω πολύ μεγάλη τιμή που είμαι μέλος της ομάδας αυτής», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος στο περιθώριο της εκδήλωσης για την εμπορική ονομασία της «Αγια-Σοφιάς». Και συνέχισε:
«Νομίζω πως είναι ένα συναίσθημα πολύ ξεχωριστό. Είδα παλιούς ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, φαντάζομαι ότι βλέποντας το ιστορικό βίντεο, ξύπνησαν κάποιες αναμνήσεις για τις μαγικές στιγμές που ζήσανε και τις μεγάλες κατακτήσεις. Και για τους ίδιους τους παλαίμαχους ήταν ξεχωριστές στιγμές».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






