Stoiximan Super League

Σιμόες: «Νομίζω πως πρέπει να μείνει στην Πορτογαλία ο Σάντος»

Την άποψη ότι ο Φερνάντο Σάντος πρέπει να μείνει στην εθνική Πορτογαλίας εξέφρασε ο Αντρέ Σιμόες, σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να αναλάβει την ΑΕΚ.

Υπέρ της παραμονής του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας τάχθηκε ο Αντρέ Σιμόες σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του OPEN, τονίζοντας όμως ότι αν έρθει στην ΑΕΚ, τότε θα είναι ικανοποιημένος ανεξάρτητα αν είναι παίκτης της Ένωσης, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κριτική που δέχεται ο Σάντος στην Πορτογαλία:

«Έχω δει πολλές κριτικές γι’ αυτόν στην Πορτογαλία και θεωρώ ότι είναι απόλυτα άδικες. Επειδή όπως είπαμε για τον Ρονάλντο, είναι ο καλύτερος προπονητής που είχαμε ποτέ στην εθνική ομάδα. Είναι ο Νο1. Πήρε το Euro, πήρε το Nations League, πριν από αυτόν δεν είχαμε πάρει ποτέ τίποτα. Ίσως η πορεία του στην εθνική Πορτογαλίας να οδεύει στο τέλος της, αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Πρέπει, όμως να τον συγχαρούμε και να τον χειροκροτήσουμε για όλα όσα έχει κάνει για την Πορτογαλία».

Για το ενδεχόμενο να βρεθεί ο Σάντος στον πάγκο της ΑΕΚ:

«Νομίζω πως πρέπει να μείνει στην Πορτογαλία, γιατί ελπίζω ότι θα περάσουμε και θα δώσει το “παρών” στο Κατάρ. Δεν ξέρω κάτι για το μέλλον, έχω δει από τις εφημερίδες ότι μπορεί να έρθει στην ΑΕΚ, αλλά αυτό εμένα δεν με επηρεάζει με κάποιο τρόπο, γιατί τελειώνει το συμβόλαιό μου, δεν παίζει ρόλο για μένα αν ο Σάντος θα έρθει. Ελπίζω αν έρθει να βοηθήσει την ΑΕΚ, γιατί πάντα θα είμαι δίπλα και θα υποστηρίζω την ΑΕΚ, είτε φύγω είτε μείνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x