Stoiximan Super League

Σίμονς: «Ανυπομονούμε για την πρόκληση του Ατρόμητου»

Τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν από κοινού με τον Κρις Κόλμαν να συνεχίσουν τις καριέρες τους στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ατρόμητου, εξήγησε ο Κιτ Σίμονς.

Την πρώτη του συνέντευξη στο atromitosfc.gr παραχώρησε ο βοηθός του Κρις Κόλμαν, Κιτ Σίμονς, που μίλησε για τους λόγους που έκαναν τον ίδιο και τον Ουαλό να πουν το «ναι» στον Ατρόμητο, τονίζοντας ότι με το που ήρθε η πρόταση, δεν χρειάστηκε να το σκεφτούν πολύ.

Παράλληλα, μίλησε για την εθνική Ουαλίας, στην οποία είναι ακόμα βασικό στέλεχος του τεχνικού τιμ ενώ έστειλε και το μήνυμά του για σκληρή δουλειά.

Αναλυτικά όσα είπε

Κύριε Σίμονς, καλώς ήρθατε στην Ελλάδα και καλώς ήρθατε στον Ατρόμητο! Ποιες είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις από αυτές τις ώρες που είστε στη χώρα μας;

«Πρώτα από όλα, όλοι εδώ είναι πολύ φιλικοί. Καταλαβαίνουμε ότι έχουμε μια σπουδαία δουλειά στα χέρια μας και ανυπομονούμε να τη φέρουμε εις πέρας».

Ποιες ήταν οι πρώτες σας σκέψεις όταν ο κύριος Κόλμαν σας κάλεσε για να σας ενημερώσει για αυτή την πρόταση του Ατρόμητου, καθώς με αυτές τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί πρόκειται για μια ιδιαίτερη πρόκληση.

«Ναι, όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα. Μιλήσαμε μέσα στο Σαββατοκύριακο και την Κυριακή το βράδυ ήμασταν εδώ. Ήταν πολύ γρήγορο. Ο Κρις έχει δουλέψει κατά το παρελθόν στην Ελλάδα και απόλαυσε την παρουσία του δουλεύοντας στην Ελλάδα. Έχει μεγάλη προϊστορία με τον Ατρόμητο. Απ’ ευθείας του άρεσε πολύ η ευκαιρία και το είδε ως μία μεγάλη τιμή για τον ίδιο να δουλέψει στον Ατρόμητο. Όταν μου το είπε, είπα απ’ ευθείας “ναι”. Ξέρουμε ότι είναι μια πρόκληση, αλλά πήραμε την ευκαιρία γιατί η ομάδα δεν τα πηγαίνει τόσο καλά. Αυτό είναι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο, να σου προσφέρεται μία ευκαιρία όταν τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά. Να έρχεσαι και να αλλάζεις κάποια πράγματα. Ο Κρις και εγώ δεν μας πειράζει να παλεύουμε, δεν μας πειράζει να μπαίνουμε στη διαδικασία μιας δύσκολης πρόκλησης και πραγματικά ανυπομονούμε και για αυτή».

Είστε μαζί με τον κύριο Κόλμαν πάρα πολλά χρόνια. Είναι μία από τις πιο δύσκολες δουλειές που έχετε αναλάβει;

«Είναι μία από αυτές. Είναι σίγουρα μια πρόκληση και το έχουμε κάνει και στο παρελθόν. Είχαμε πάει στη Σάντερλαντ, που ήταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Αποδεχθήκαμε την πρόκληση, μας άρεσε. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά δεν μας πειράζει πόσο σκληρά θα δουλέψουμε. Θα δουλέψουμε με όλους τους ανθρώπους στην ομάδα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να γυρίσουμε τα πράγματα όλοι μαζί, εφόσον δουλεύουμε όλοι μαζί».

Από τη στιγμή της ανακοίνωσης της πρόσληψης του Κρις Κόλμαν, η ομάδα δέχθηκε μεγάλη αγάπη από φιλάθλους της Ουαλίας. Πείτε μας την εμπειρία σας από τις μεγάλες επιτυχίες που έχετε με την Ουαλία, με την οποία εσείς συνεχίζετε.

«Στην αρχή η εμπειρία με την Ουαλία ήταν τρομερή και για μένα και για τον Κρις. Αναλάβαμε σε πολύ δύσκολες συνθήκες και τα πρώτα αποτελέσματα δεν είχαν πάει καλά. Έπρεπε να δουλέψουμε πολύ σκληρά με ολόκληρο το επιτελείο και με τους ποδοσφαιριστές, για να φέρουμε αυτές τις επιτυχίες μέχρι και τον ημιτελικό του Euro 2016. Έγινε πολύ σκληρή δουλειά και υπήρχαν πολλές προκλήσεις, πριν φτάσουμε ακόμα σε αυτό το επίπεδο. Συνεχίζω και δουλεύω στην Ουαλία ακόμα, είχαμε ακόμα μερικές επιτυχίες στα τελευταία Euro. Τώρα στοχεύουμε να προκριθούμε στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η εθνική Ουαλίας είναι σε πολύ καλό επίπεδο και εγώ και ο Κρίστιαν είχαμε πολύ καλές στιγμές. Τώρα στοχεύουμε να ζήσουμε φανταστικές στιγμές και με τον Ατρόμητο».

Πώς ζήσατε την εμπειρία με το ντοκιμαντέρ στο Netflix και το να σας παρακολουθεί μία κάμερα 24 ώρες το 24ωρο; Δεν είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει εδώ στην Ελλάδα…

«Είναι κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει ούτε στην Αγγλία ή στην Ουαλία επίσης! Εμείς υπογράψαμε τα συμβόλαια και μόλις βάλαμε τις υπογραφές μας, μας είπαν: “Και για να μην το ξεχάσουμε, κάνουμε ένα ντοκιμαντέρ”. Ναι, ήταν αρκετά παρεμβατικό και προφανώς κανένας προπονητής δεν θα επέλεγε να το κάνει. Ωστόσο, ήταν εντάξει, καθώς οι άνθρωποι της παραγωγής ήταν πολύ καλοί και είχαν αντιληφθεί πόσο δύσκολο ήταν. Ήταν μια εμπειρία. Για να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν είδαμε εγώ και ο Κρις τον πρώτο κύκλο, αλλά είδα τον δεύτερο και ήταν πολύ καλός. Αλλά δεν ήθελα να δω τον εαυτό μου στην τηλεόραση, ωστόσο άνθρωποι μου είπαν ότι ήταν καλό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x