Stoiximan Super League

Σισέ: «Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, είμαστε Ολυμπιακός και ξέρουμε από τέτοιες έδρες»

Ο Παπέ-Αμπού Σισέ τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν το 100% κόντρα στη Ναντ και ότι ο Ολυμπιακός δεν φοβάται από έδρες όπως της Ναντ.

Πίστη για θετικό αποτέλεσμα, υπόσχεση για την καλύτερη δυνατή προσπάθεια και δίχως φόβο θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ναντ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Παπέ-Αμπού Σισέ.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ εκπροσώπησε τους Πειραιώτες ενόψει της πρεμιέρας τους στους ομίλους του Europa League και ανέφερε ότι η ομάδα του θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

Αναλυτικά μίλησε για:
-τα στοιχεία της Ναντ: «Ξέρουμε ότι η Ναντ είναι αρκετά συμπαγής, έχει πολλά δυνατά σημεία. Μπορεί στο πρωτάθλημα να μην είναι στις υψηλές θέσεις, αλλά αυτή είναι μια διαφορετική διοργάνωση, θα τα δώσει όλα και θα παλέψει μέχρι το τέλος».

-τα στοιχεία που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός: «Έχουμε αυτοπεποίθηση, έχουμε έμπειρους παίκτες σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

-το αν είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για τον ίδιο, επειδή θα αγωνιστεί στη Γαλλία: «Είναι ιδιαίτερο, επειδή έχει την οικογένειά του και φίλους εδώ. Είναι σημαντική χώρα για εμένα. Σε επαγγελματικό επίπεδο είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά που έχω να κάνω. Είναι γρήγορο το ποδόσφαιρο στη Γαλλία, στην Ελλάδα είναι πιο σκληρό. Όποια ομάδα παίζει απέναντι στον Ολυμπιακό θέλει να μας κερδίσει. Αύριο θα δούμε δύο ομάδες που είναι στο ίδιο επίπεδο, αλλά και δύο ομάδες που θα τα δώσουν όλα».

- το γεγονός ότι ο προπονητής της Ναντ ζήτησε από τον κόσμο να δημιουργήσει «καυτή» ατμόσφαιρα: «Είμαστε προετοιμασμένοι. Είμαστε Ολυμπιακός και έχουμε μάθει να παίζουμε σε τέτοια ατμόσφαιρα. Ξέρουμε πως είναι να παίζεις μπροστά σε θερμό κοινό».

- την απουσία του Εμβιλά: «Ο Γιαν είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. Ο Ολυμπιακός όμως έχει πολλές λύσεις. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να συμπληρώσουν το κενό. Μπορούμε να καλύψουμε τα κενά, κρατώντας το ίδιο επίπεδο. Η απουσία του ωστόσο είναι σημαντική, αφού πρόκειται για έναν κομβικό παίκτη για εμάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x