Stoiximan Super League

Σισοκό και (αντι)Γιούρκας

Το ενδεχόμενο να ζητήσουν νέο δανεισμό του Ιμπραχίμ Σισοκό σκέφτονται στον Παναθηναϊκό. Πιθανώς σήμερα νέα επαφή με Σεϊταρίδη, στα υπόψη ξένος άσος και Καρυπίδης. Τεστ με Ανόρθωση.

Ο Παναθηναϊκός αναζητεί έναν εξτρέμ μετά την επικείμενη πώληση του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ. Οι «πράσινοι» εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητήσουν εκ νέου το δανεισμό του Ιμπραχίμ Σισοκό από τη Βόλφσμπουργκ. Ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός δεν είναι στα πλάνα του γερμανικού συλλόγου και για την ώρα δεν βρίσκεται ομάδα για να πωληθεί, συνεπώς στο «τριφύλλι» ελπίζουν ότι μπορούν να τον πάρουν και πάλι δίχως να πληρώσουν την ομάδα του. Για τον παίκτη έχει καλή άποψη και ο Γιάννης Αναστασίου. Πέραν του 22χρονου άσου εξετάζονται και κάποιες άλλες περιπτώσεις για την αντικατάσταση του Μαυρία.

Επαφή με Γιούρκα και οι εναλλακτικές

Πιθανώς και σήμερα να γίνει νέα προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη. Ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να επικοινωνήσει με τον παίκτη και εκφράζεται η αισιοδοξία πως μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή και να παραμείνει στην ομάδα. Πάντως για παν ενδεχόμενο οι «πράσινοι» κοιτάζουν και άλλες λύσεις, που αφορούν την απόκτηση όχι δεξιού μπακ, αλλά κατά βάση στόπερ. Πρόκειται κυρίως για παίκτες από την ξένη αγορά, αλλά και τον Χρήστο Καρυπίδη. Ο 31χρονος άσος δεν υπολογίζεται από τον ΑΠΟΕΛ κι εφόσον το κασέ του δεν ξεπερνά τις 170.000 ευρώ το χρόνο, δεν αποκλείεται να αποκτηθεί.

Τεστ με Ανόρθωση

Το πρώτο δυνατό του φιλικό δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός (20:00, ΟΤΕ TV) απέναντι στην Ανόρθωση. Ο Γιάννης Αναστασίου θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του πλην του τραυματία Αποστολόπουλου (συνεπώς κι αφού δεν έχει ενσωματωθεί ο Μπεργκ δεν θα υπάρχει κλασικός φορ), ενώ αμφίβολο είναι αν θα κάνει ντεμπούτο ο Μέντες Ντα Σίλβα. Το παιχνίδι θα παρακολουθήσει και ο Γιάννης Αλαφούζος, που από το βράδυ της Κυριακής βρίσκεται στην Ολλανδία. Στην Ανόρθωση ανήκουν μεταξύ άλλων οι Γιάννης Οκκάς, Τόνι Κάλβο, αλλά και εδώ και λίγες μέρες ο Γρηγόρης Μάκος.

* Σήμερα στις 18:00 θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό της Λεωφόρου οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, στο κλειστό της Λεωφόρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x