Stoiximan Super League

Σίτο: «Συζητάμε για την έξοδο στην Ευρώπη, γιατί όχι;»

Ο Ισπανός σκόραρε για τον Αστέρα Τρίπολης στη νίκη επί του ΠΑΟΚ (2-1) και μετά το ματς δήλωσε πως οι Αρκάδες συζητούν πλέον την πιθανότητα να παίξουν στην Ευρώπη.

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ (2-1) επεκτείνοντας το εκπληκτικό αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα στα εννέα ματς. Ο εκ των πρωταγωνιστών του ματς, Σίτο, που άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες παραδέχθηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι πως πλέον στην ομάδα της Τρίπολης συζητούν για την πιθανότητα να αγωνιστούν τη νέα σεζόν στην Ευρώπη.

«Ναι, γιατί όχι; Όταν κερδίζεις ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, αρχίζει και σου εντυπώνεται στο κεφάλι. Επομένως, γιατί όχι;», απάντησε στη σχετική ερώτηση που του έγινε.

Για το γκολ που πέτυχε, δήλωσε: «Με είδε ο Ρεγκίς, έκανε τη βαθιά μπαλιά κι από κει και πέρα εγώ βρήκα το χώρο για να σκοράρω. Μόλις έφυγε από μένα η μπάλα ήμουν σίγουρος ότι θα μπει μέσα, γι' αυτό γύρισα και πήγα αμέσως να πανηγυρίσω».

Όσο για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Αστέρα, είπε: «Αυτή τη στιγμή η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί καταφέραμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς και να ανεβούμε στη βαθμολογία. Εγώ πάντα κάνω αυτό που μου ζητείται και συνήθως είναι αυτό το man to man. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x