Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Είναι σκασμένος ο Λουτσέσκου με τα λάθη σε άμυνα και επίθεση»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ και την ήττα από την Κοπεγχάγη μέσα στην Τούμπα, για την 4η αγωνιστική του Europa Conference League, σχολίασε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν ξέρω τι εξήγηση μπορεί να υπάρχει. Πείτε μου και εσείς. Προσωποποίηση του φετινού Πασχαλάκη είναι ο ΠΑΟΚ. Θυμηθείτε και εσείς πότε ήταν καλός ο Πασχαλάκης στην Τούμπα σε σχέση με τις εμφανίσεις που κάνει εκτός έδρας», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.



«Το δεύτερο γκολ χτυπάει στο κεφάλι του Βιεϊρίνια, και πίσω η άμυνα είναι ανοργάνωτη. Υπάρχουν πέντε φάσεις του ΠΑΟΚ. Από τα δύο μέτρα. Είναι πολύ πιο μεγάλα λάθη οι χαμένες ευκαιρίες σε σχέση με ό,τι έγινε στα μετόπισθεν», πρόσθεσε.



Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Αποτελεσματικότητα. Και στον άσο που δεν υπάρχει απόκρουση και μπροστά που δεν σκοράρει. Στα δύο ματς με την Κοπεγχάγη είχε 32 τελικές. Μπροστά έχουν χαθεί τα άχαστα και η ομάδα δημιουργεί με ωραίο τρόπο. Χάθηκε ένα ματς, στο οποίο ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κάνει την υπέρβαση, και πριν από τον Άρη έχει άλλο ένα δύσκολο και απαιτητικό ματς στην Ευρώπη».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x