Stoiximan Super League

Σκέφτονται να… οπλοφορούν οι διαιτητές

Οι μαφιόζικες επιθέσεις εναντίον διαιτητών τούς έχουν βάλει σε τέτοιες σκέψεις.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Ήρθε η ώρα και για μας να κυκλοφορούμε με όπλο…».

Όπως αναφέρει η Live Sport, η ατάκα αυτή λέγεται μεταξύ σοβαρού και αστείου από αρκετούς διαιτητές το τελευταίο διάστημα, μετά και το τελευταίο κρούσμα επίθεσης σε συνάδελφό τους, τον Θανάση Τζήλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως Έλληνας διαιτητής, που είχε γίνει διεθνής στα τέλη της περασμένης δεκαετίας και πλέον έχει αποσυρθεί, οπλοφορούσε και φαίνεται πως τα τελευταία περιστατικά έχουν οδηγήσει αρκετούς ρέφερι σε τέτοιες συζητήσεις, έστω και αν για την ώρα δεν φαίνεται να σοβαρολογούν.

Όπως λέγεται μεταξύ των διαιτητών, από τη στιγμή που οι αρχές δεν έχουν εξιχνιάσει καμία από τις υποθέσεις αυτών των βίαιων επιθέσεων στον κλάδο τους, κάπως πρέπει να προστατευτούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x